Τάση ανάπτυξης διαγνωστικών βλαβών κινητήρα ντίζελ

2019-12-10

Τάση ανάπτυξης διαγνωστικών βλαβών κινητήρα ντίζελ

Η διάγνωση σφαλμάτων κινητήρα ντίζελ καλύπτει τα τρία κύρια μέρη της συλλογής σήματος, της επεξεργασίας δεδομένων και της εξαγωγής τιμής χαρακτηριστικών, της διάγνωσης σφαλμάτων και της ταξινόμησης, αλλά η τεχνολογία διάγνωσης σφαλμάτων έχει ενσωματώσει μια ποικιλία επιστημονικών και θεωρητικών γνώσεων και έχει περάσει από την παραδοσιακή διαγνωστική τεχνολογία στην έξυπνη διάγνωση . Η ιστορία της τεχνολογίας.

25kVA Diesel Generator με Cummins Diesel Engine
25kVA Cummins Diesel Generator

Παρόλο που η τεχνολογία διάγνωσης σφαλμάτων κινητήρα ντίζελ έχει κάνει πολλές ανακαλύψεις σε εφαρμογές εφαρμοσμένης μηχανικής, λόγω της πολύπλοκης δομής του συστήματος κινητήρα ντίζελ, οι συνθήκες λειτουργίας ανταλλακτικών και εξαρτημάτων κατά τη λειτουργία παρεμβαίνουν μεταξύ τους και οι τύποι βλαβών είναι διάφοροι. Μέχρι στιγμής, δεν υπήρξε μια σειρά από γρήγορες, αποτελεσματικές, ευρέως χρησιμοποιούμενες και διαγνωστικές μεθόδους με ιδανικά αποτελέσματα. Οι κύριες δυσκολίες του είναι:

1. Ο πετρελαιοκινητήρας έχει περίπλοκη δομή εξαρτημάτων Κατά τη λειτουργία, ο ρόλος κάθε συστήματος εργασίας είναι ασαφής. Δεύτερον, για διαφορετικούς τύπους κινητήρων ντίζελ, η δομή των εξαρτημάτων, η σύνθεση του συστήματος και η αρχή λειτουργίας είναι επίσης διαφορετικές, δηλαδή, διάγνωση σφαλμάτων ενός κινητήρα ντίζελ. Η μέθοδος εφαρμόζεται σε έναν άλλο κινητήρα ντίζελ και τα αποτελέσματα της διάγνωσης που λαμβάνονται δεν είναι συνεπή με την τρέχουσα κατάσταση λειτουργίας.

2. Δεδομένου ότι ο κινητήρας ντίζελ είναι μια παλινδρομική περιστροφική μηχανική συσκευή και συνοδεύεται από πολύ θόρυβο κατά τη διάρκεια της εργασίας, το σήμα δόνησης που συλλέγεται σε μια συγκεκριμένη στιγμή δεν αντικατοπτρίζει πραγματικά την καλή ή κακή κατάσταση του κινητήρα ντίζελ.

3. Στη διάγνωση βλαβών του κινητήρα ντίζελ, είναι αδύνατο να προσδιοριστεί με ακρίβεια η αντιστοιχία μεταξύ συμπτωμάτων και βλαβών, δηλαδή δεν υπάρχει αλληλογραφία ένας προς έναν μεταξύ των δύο, αλλά φαινόμενο one-to-many.

Βιομηχανική γεννήτρια 150kVA
Βιομηχανική γεννήτρια 150kVA

Στη μελλοντική κοινωνική ανάπτυξη, με την εμβάθυνση της επιστημονικής έρευνας, οι έξυπνοι αλγόριθμοι βελτιστοποίησης και η τεχνολογία των υπολογιστών ενημερώνονται συνεχώς και ενσωματώνονται μεταξύ τους και θα εφαρμοστούν στη διάγνωση σφαλμάτων κινητήρα ντίζελ για τη βελτίωση της ταχύτητας της διαδικασίας διάγνωσης και της ακρίβειας τα αποτελέσματα της διάγνωσης. Γίνετε η τάση της εποχής. Με βάση αυτό, η μελλοντική πρόοδος αντικατοπτρίζεται κυρίως στις ακόλουθες πτυχές:

1. Όσον αφορά την επεξεργασία σήματος, λόγω της μη σταθερότητας, της παροδικότητας και της απότομης απόδοσης των σημάτων δόνησης του κινητήρα ντίζελ, βελτιώστε περαιτέρω και βελτιώστε τις μεθόδους ανάλυσης και επεξεργασίας σήματος (όπως μέθοδοι εξαγωγής πληροφοριών σε ανάλυση τομέα συχνότητας χρόνου), προκειμένου Για να λάβετε περισσότερα Περισσότερες πληροφορίες που αντικατοπτρίζουν την κατάσταση του μηχανήματος είναι μια σημαντική ερευνητική ανακάλυψη στη μελλοντική διάγνωση σφαλμάτων.

2. Όσον αφορά τα αποτελέσματα της διάγνωσης, κάθε έξυπνος αλγόριθμος βελτιστοποίησης έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Ως εκ τούτου, προκειμένου να βελτιωθεί η ακρίβεια των αποτελεσμάτων της διάγνωσης, μια ποικιλία αλγορίθμων βελτιστοποίησης ενσωματώνονται μεταξύ τους, τα πλεονεκτήματα είναι συμπληρωματικά και η μέθοδος ανάλυσης σφαλμάτων κινητήρα ντίζελ χρησιμοποιείται για τη διάγνωση, Σε αυτό το έγγραφο, ο αλγόριθμος τεχνητής αποικίας μελισσών βελτιστοποιεί το μηχάνημα φορέα υποστήριξης για τη λήψη των βέλτιστων παραμέτρων απόδοσης, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίτευξη μεγαλύτερης ακρίβειας στην τελική ταξινόμηση σφαλμάτων κινητήρα ντίζελ.

3. Όσον αφορά τους τεχνικούς πόρους, προκειμένου να διασφαλιστεί η αποδοτικότητα της παραγωγής και η αποδοτικότητα της εργασίας, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία υπολογιστών για να δημιουργήσετε συστήματα διάγνωσης σφαλμάτων και συστήματα λήψης και ανάλυσης δεδομένων σήματος, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία δικτύου για να μοιραστείτε πληροφορίες και να πραγματοποιήσετε διαδικτυακή διάγνωση της σύντηξης πληροφοριών.

250kW Cummins Open-type Diesel Generator
250kW Cummins Open-type Diesel Generator

 

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Shangang Βιομηχανική Περιοχή, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, Κίνα.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-5918-6397381

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-1595-9182792

Ωρα εργασίας :8:30-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us