Δομή γεννήτριας ντίζελ και επιλογή μάρκας κινητήρα

2019-08-02

Δομή γεννήτριας ντίζελ

Γεννήτρια diesel 200kVA Cummins

Γεννήτρια diesel 200kVA Cummins

ο σετ γεννήτριας ντίζελ είναι ένας μικρής κλίμακας εξοπλισμός παραγωγής ενέργειας, ο οποίος αναφέρεται σε μια συσκευή τροφοδοσίας που χρησιμοποιεί το ντίζελ ως καύσιμο και χρησιμοποιεί έναν κινητήρα ντίζελ ως πρωταρχικό μοχλό για την οδήγηση μιας σύγχρονης γεννήτριας για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Πρόκειται για μια συσκευή παραγωγής ενέργειας με γρήγορη εκκίνηση, εύκολη λειτουργία και συντήρηση, χαμηλές επενδύσεις και ισχυρή προσαρμοστικότητα στο περιβάλλον. Λόγω του μικρού μεγέθους, της ευελιξίας, της ελαφριάς, πλήρους υποστήριξης, της εύκολης λειτουργίας και της συντήρησής του, χρησιμοποιείται ευρέως σε ορυχεία, σιδηροδρόμους, εργοτάξια, συντήρηση οδικής κυκλοφορίας και εργοστάσια, επιχειρήσεις, νοσοκομεία κ.λπ., ως εφεδρική ισχύς ή προσωρινή εξουσία.

Η σύγχρονη γεννήτρια ισχύος   αποτελείται από έναν κινητήρα ντίζελ, μια τριφασική σύγχρονη γεννήτρια χωρίς ψήκτρες, έναν πίνακα ελέγχου, ένα ψυγείο, έναν σύνδεσμο, μια δεξαμενή καυσίμου, ένα σιγαστήρα και μια κοινή βάση. Το περίβλημα του σφονδύλου του κινητήρα ντίζελ συνδέεται άμεσα με την αξονική κατεύθυνση του εμπρόσθιου τμήματος της γεννήτριας από έναν ώμο και η περιστροφή της γεννήτριας κατευθύνεται απευθείας από τον σφόνδυλο με έναν κυλινδρικό ελαστικό σύνδεσμο και ο τρόπος σύνδεσης καθορίζεται από βίδες, έτσι ώστε οι δύο Η σύνδεση με ένα ατσάλινο αμάξωμα διασφαλίζει ότι η ομόκεντρος του στροφαλοφόρου άξονα του κινητήρα ντίζελ και του ρότορα της γεννήτριας είναι εντός ενός καθορισμένου εύρους. Προκειμένου να μειωθεί η δόνηση της μονάδας, τα αμορτισέρ ή τα ελαστικά αμορτισέρ συνήθως εγκαθίστανται στη σύνδεση μεταξύ των κύριων εξαρτημάτων του κινητήρα ντίζελ, της γεννήτριας, του ψυγείου,   ηλεκτρικό κουτί ελέγχου και την κοινή βάση.

Ηχομόνωση και αδιάβροχη γεννήτρια ντίζελ για εξωτερική χρήση

Ηχομόνωση και αδιάβροχη γεννήτρια ντίζελ για εξωτερική χρήση

Επιλογή μάρκας κινητήρα ντίζελ και μάρκας εναλλακτικού

Προς το παρόν, υπάρχουν πολλοί διάσημοι κινητήρες ντίζελ μάρκας για γεννήτριες ντίζελ, όπως ο κινητήρας ντίζελ Cummins για γεννήτρια ισχύος 20kVA έως 1500kVA, κινητήρας ντίζελ Perkins για ηλεκτρική γεννήτρια 10kVA έως 2500kVA, κινητήρας ντίζελ Deutz για γεννήτρια ντίζελ 20kVA έως 1500kVA, κινητήρας ντίζελ Volvo για Βιομηχανική γεννήτρια 85kVA έως 688kVA, κινητήρας ντίζελ SDEC (Ένας από τους κορυφαίους κινητήρες ντίζελ κινέζικης μάρκας) για γεννήτρια ντίζελ 25kVA έως 1000kVA, κινητήρας ντίζελ Yuchai (συνεργάζεται με την MTU για την παραγωγή του κινητήρα ντίζελ) για 25kVA έως 2000kVA, υψηλής ποιότητας μάρκα κινέζικου Fawde κινητήρας ντίζελ μάρκας για 10kVA έως 400kVA,   Κινητήρας ντίζελ μάρκας Quanchai & Κινητήρας ντίζελ μάρκας Yangdong για γεννήτρια diesel 8kVA έως 50kVA και άλλος διάσημος κινητήρας ντίζελ για βιομηχανική γεννήτρια

Το   εναλλάκτης όπως ο εναλλάκτης Stamford χωρίς ψήκτρες, ο εναλλάκτης χωρίς ψήκτρες Marathon, ο εναλλάκτης χωρίς ψήκτρες Hosem και ο εναλλάκτης χωρίς ψήκτρες Mecc Alte. Όλες οι μάρκες εναλλάκτη έχουν τον εναλλάκτη για   Γεννήτρια ντίζελ 5kVA έως 2000kVA.  

Πώς να επιλέξετε τον κινητήρα ντίζελ για γεννήτρια ντίζελ από την πλευρά των τελικών χρηστών;  

1. Εάν θέλετε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη γεννήτρια ντίζελ ή την εφεδρική γεννήτρια ντίζελ για τα σημαντικά τμήματα, όπως το νοσοκομείο, τράπεζα ή κέντρο δεδομένων,   τότε σας συμβουλεύουμε να επιλέξετε τη διάσημη μάρκα και τον πιο δημοφιλή κινητήρα ντίζελ για τη γεννήτρια ντίζελ, όπως η γεννήτρια ντίζελ που τροφοδοτείται από Κινητήρας diesel της Cummins ή Πετρελαιοκινητήρας Perkins . Επειδή είναι οι δύο από τους πιο διάσημους κινητήρες ντίζελ στον κόσμο, μπορείτε εύκολα να λάβετε τα ανταλλακτικά συντήρησης και επισκευής σε κάθε χώρα κατά τη διάρκεια ζωής της γεννήτριας ντίζελ.  

2. Εάν η γεννήτρια ντίζελ προορίζεται μόνο για χρήση σε κατάσταση αναμονής, συνιστάται η επιλογή του Κινητήρας ντίζελ SDEC , Κινητήρας ντίζελ Yuchai ή κινητήρας ντίζελ Fawde για τη γεννήτρια ντίζελ. Επειδή η τιμή του κινητήρα ντίζελ θα είναι πολύ φθηνότερη από τη μηχανή πετρελαίου Cummins ή Perkins και η ποιότητα του κινητήρα ντίζελ είναι αρκετά καλή, ίσως ίσως δεν μπορείτε να πάρετε τα ανταλλακτικά στην τοπική   πόλη για επισκευή ή συντήρηση. αλλά μπορείτε εύκολα   αγοράστε τα ανταλλακτικά από τον προμηθευτή γεννήτριας ντίζελ σας ή από τα κινεζικά εργοστάσια γεννήτριας ντίζελ  

Η γενική γεννήτρια ντίζελ είναι   διαθέσιμο στην περιοχή από 3kVA έως 3000kVA. Για πιο ισχυρά σετ γεννήτριας ντίζελ, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα πολλαπλά σετ γεννήτριας ντίζελ.

Γεννήτρια ντίζελ που τροφοδοτείται από κινητήρα ντίζελ SDEC

Γεννήτρια ντίζελ που τροφοδοτείται από κινητήρα ντίζελ SDEC

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Shangang Βιομηχανική Περιοχή, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, Κίνα.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-5918-6397381

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-1595-9182792

Ωρα εργασίας :8:30-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us