Λύση θορύβου Diesel Generator Room

2019-09-12

Λύση θορύβου δωματίου γεννήτριας ντίζελ, Λύση θορύβου σετ γεννήτριας

Ο θόρυβος της γεννήτριας ντίζελ είναι πολύ περίπλοκος. Ο θόρυβος μπορεί να χωριστεί κυρίως σε   δομική μετάδοση ήχου και διάδοση αέρα σύμφωνα με τη διαδρομή μετάδοσης. Η διάδοση της δομής αναφέρεται στο γεγονός ότι η κεντρική κεντρική μονάδα κλιματισμού της μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο κτίριο διαδίδεται μέσω στερεών κυρίως για θόρυβο χαμηλής συχνότητας. Ο θόρυβος του αερίου μεταδίδεται απευθείας μέσω του αέρα στο περιβάλλον. Ο θόρυβος χαμηλής συχνότητας είναι ο ισχυρότερος σε πλάτος και ο πιο επιβλαβής για το ανθρώπινο σώμα. Επομένως, χρειαζόμαστε μια κατάλληλη λύση μείωσης θορύβου για τον έλεγχο του θορύβου.

100kVA ηχομονωτική γεννήτρια ντίζελ
100kVA Ηχομόνωση Diesel Generator με Cummins Diesel Engine

Ανάλυση πηγής θορύβου

Όταν οι βιομηχανικές γεννήτριες είναι   σε λειτουργία, θα παράγει σχετικά μεγάλο μηχανικό θόρυβο, θόρυβο από κραδασμούς, θόρυβο εξάτμισης κ.λπ. το δωμάτιο ενδέχεται να μην είναι σε θέση να εμποδίσει την επίδραση του θορύβου στην περιοχή της εγκατάστασης.

Βιομηχανική γεννήτρια με ηχομονωτικό θόλο
Βιομηχανική γεννήτρια με ηχομονωτικό θόλο με σχέδιο Denyo

Μέθοδος μείωσης θορύβου

Η συνήθης πρακτική είναι η χρήση ηχομονωτικών παραθύρων και πορτών, ηχομονωτικών οροφών, εξαερισμού και μείωσης θορύβου στο χώρο της γεννήτριας ενέργειας και αρκετή λύση μείωσης θορύβου   στο ΕΔΑΦΟΣ.

1. Κανάλι απαγωγής θερμότητας

Επειδή η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας έκτακτης ανάγκης   το δωμάτιο χρειάζεται εξαερισμό και απαγωγή θερμότητας, είναι απαραίτητο να κάνετε κράτηση διόδων εξαερισμού και επίσης να αποφύγετε προβλήματα διαρροής που προκαλούνται από τις διόδους απαγωγής θερμότητας. Ταυτόχρονα, εγκαθίστανται υλικά διασκορπισμού θορύβου για τις οπές εξάτμισης του εξοπλισμού για να αποφευχθεί η έξοδος θορύβου.

2. Μαξιλάρι απόσβεσης

Οι τοίχοι και τα δάπεδα στην αίθουσα γεννήτριας ντίζελ είναι κατασκευασμένα από ηχομονωτικά υλικά για να βελτιώσουν το ηχομονωτικό αποτέλεσμα. Το δάπεδο είναι κατασκευασμένο από αμορτισέρ για μείωση των κραδασμών. η οροφή είναι κατασκευασμένη από απορροφητικά ήχου για τη βελτίωση της ηχοαπορρόφησης στη γεννήτρια ντίζελ   δωμάτιο.

3. Ηχομονωτικά παράθυρα και πόρτες

Ηχομονωτικά παράθυρα και πόρτες μπορούν να λύσουν το πρόβλημα της διαρροής θυρών και παραθύρων και να μειώσουν τον αριθμό των περιττών παραθύρων.

Τα μέτρα μείωσης θορύβου της βιομηχανικής αίθουσας παραγωγής μπορούν να λύσουν το πρόβλημα θορύβου από την πηγή θορύβου και τη διαδρομή διάδοσης. Με την επίλυση της μόνωσης θορύβου του χώρου εξοπλισμού και της μείωσης των κραδασμών του εδάφους, το πρόβλημα θορύβου της αίθουσας ηλεκτροπαραγωγής μπορεί να λυθεί σε μεγάλο βαθμό.

Ηχομονωτική γεννήτρια
Ηχομονωτική γεννήτρια με κινεζική μάρκα ντίζελ κινητήρα.  

Εάν χρειάζεστε οποιεσδήποτε τεχνολογίες σχετικά με τη λύση μείωσης θορύβου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των υπηρεσιών μας μέσω e-mail: edward@hosempower.com και κινητό τηλέφωνο   αριθμός: + 86-15959182792, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.  

Η Fuzhou Hosem Power Co., Ltd. προμηθεύει τη γεννήτρια ντίζελ που τροφοδοτείται από τον πετρελαιοκινητήρα Cummins, τον πετρελαιοκινητήρα Perkins, τον Deutz, τον πετρελαιοκινητήρα, τον πετρελαιοκινητήρα Volvo, τον πετρελαιοκινητήρα Doosan, τον πετρελαιοκινητήρα SDEC, τον πετρελαιοκινητήρα Yuchai, τον πετρελαιοκινητήρα Yangdong και άλλα διάσημα κινέζικα κινητήρας ντίζελ μάρκας, η ονομαστική απόδοση της βιομηχανικής γεννήτριας από 3kVA έως 3000kVA. Όλο το ζευγάρι γεννήτριας diesel με εναλλάκτη Stamford, εναλλάκτη Leroy Somer, εναλλάκτη Marathon, εναλλάκτη Mecc Alte ή εναλλάκτη χωρίς ψήκτρες Hosem.   Και ο πίνακας ελέγχου με αυτόματο ελεγκτή εκκίνησης / διακοπής μάρκας Deepsea, ComAp ή Smartgen. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία και τα προϊόντα μας με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:  

Fuzhou Hosem Power Co., Ltd.
Rm1125,   C2   Κτίριο,   Cangshan   Wanda   Plaza,   Αρ.   216   Pushang   Οδός,   Φουζχού   Πόλη,   Fujian,   Κίνα.
Τηλ: 0086-591-86397381
Κιν / Whatsapp: 0086-15959182792
E-mail:   edwardpower@foxmail.com
E-mail:   edward@hosempower.com  
Skype: +86 15959182792
Ιστός:   www.hosempower.com  
Ιστός:   www.generatorsindustrial.com  

Το μερίδιο αυτό το πόστο:

επικοινώνησε μαζί μας

Συμπληρώστε περισσότερες πληροφορίες, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εντός 24 ωρών.

Διεύθυνση Εργοστασίου

Shangang Βιομηχανική Περιοχή, Lianjiang Town, Fuzhou City, Fujian, Κίνα.

Request A Quote

Skype : +86-15959182792

WeChat : +86-15959182792

WhatsApp : +86-15959182792

E - : edward@hosempower.com

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλέφωνο : 86-5918-6397381

επαγγελματικό τηλεφώνημα. : 86-1595-9182792

Ωρα εργασίας :8:30-18:00(ώρα Πεκίνου)

contact us